VIDEO: Policija u hladnjači pronašla više od 90 kilograma marihuane

Zagrebačka policija pronašla je u zagrebačkom naselju Trnovčica 90 kilograma marihuane u kamionu hladnjači beogradskih nacionalnih oznaka, te je uhitila dvojicu državljana Crne Gore i jednog državljanina Srbije, priopćeno je u subotu iz Ministarstva unutarnjih poslova RH.

Policija je kasno sinoć oko 23,20 u Ulici Klin u Zagrebu na parkiralištu zatekla kamion hladnjaču beogradskih nacionalnih oznaka te dva državljana Crne Gore, od 20 i 21-dnu godinu i 37-godišnjeg državljanina Srbije, prenosi Hina.

Pregledom vozila na vrhu kontejnera hladnjače uočen je prostor odvojen od tovarnog. Zatražen je nalog za pretragu te je utvrđeno da je tovarni prostor prepravljen, a u osam odvojaka pronađeno je 90 paketa u prozirnoj PVC foliji veličine 30×30 cm ukupne količine više od 90 kilograma materije nalik na drogu marihuanu.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičena trojica muškaraca će biti predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava bit će dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu, navode iz MUP-a RH.

FENA