Najmoderniji kozmetički tretmani u Travniku: Više nema potrebe putovati stotine kilometara

Najmoderniji kozmetički tretmani u Travniku: Više nema potrebe putovati stotine kilometara
Najmoderniji kozmetički tretmani u Travniku: Više nema potrebe putovati stotine kilometara - photo: Agencija DAN

Potreba da se negativni vanjski utjecaji, ali i određene prehrambene navike i stil života učine manje vidljivim na koži razvila je u savremenoj kozmetičkoj industriji različite metode rješavanja problematičnih tipova kože.

Želja da se ublaže posljedice starenja nije nova, ali pristup, preparati i posebno dizajnirani aparati, svakako su novina na našim prostorima. Za tretmane, kakvi su sada dostupni i u SBK/KSB, odnosno u Travniku, oni koji drže do svog izgleda, ne štedeći ni vrijeme ni novac, do sada su, za sličnu uslugu morali putovati i po nekoliko stotina kilometara. Nerijetko, i pored obećavajućih rezultata ostajali su uskraćeni za ono čemu su se nadali, glatku i osvježenu kožu, lica i tijele, bez vidljivih tragova celulita, bora i ožiljaka.

No kako se tom, stalno prisutnom nastojanju pokušalo odgovoriti na pravi način, na temeljima nauke, iskustva i vidljivih rezultata u velikim svjetskim kozmetičkim centrima, i u salonu Hair Style u Travniku uvode takve mogućnosti i velike novosti za sve klijente iz Travnika i susjednih općina.

Ovakve usluge još su značajnije ako se zna da dolaze u ljetnom periodu kada je koža lica i tijela više izložena, te problematični dijelovi postaju dominantni. Riječ je o novom pristupu trajnog uklanjanja celulita – kavitacija za celulit i masne naslage, a to je i jedini tretman koji buši celulit i uklanja ga za stalno. Vrijedi napomenuti da je za ovaj tretman u toku promotivna akcija, koja će trajati do kraja juna, a svaki peti tretman je gratis.

Na koncu to i jeste krajnji cilj, a rezultati su, mada vidljivi odmah, tek kroz nekoliko tretmana potpuni.

Ovaj tretman nema negativne posljedice nije bolan i konačno, lako je dostupan a određeni popusti, razlog su više da se, koristeći se ovim pogodnostima; strukom, vrhunskim aparatom, nižim cijenama, svi zainteresirani, ne samo žene, trajno riješe problem problematične kože lica i tijela.

Zatezanje kože i mišića, što je samo jedna od mnogih mogućnosti ovog savremenog uređaja, daje potpuno drukčiji, svjež i obnovljen izgled kože, a samo takva, savršena je podloga za poseban stil odjevanja, ali i najbolja podloga za šminku.

No tu ne završava ponuda salona Hair Style.

Lipoliza omogućava smanjenje masnih naslaga na stomaku i bedrima, zadnjici i nadlakticama, što se radi na principu radio talasa. Zagrijava se dublji sloj kože na osnovu kojeg i dolazi do topljenja masnih naslaga, a rezultati su iznimno dobri. Za sve navedeno, potvrdu ćete dobiti tek dolaskom na tretman, jer su rezultati odmah vidljivi. Ovo je samo mali dio onoga što ovaj kozmetički salon nudi, a tu su i brojni drugi tretmani uklanjanja ožiljaka, podmlađivanja i osvježavanja kože, pedikura i manikura, depilacija, šminkanje, masaža…

Pravi izbor moguće je napraviti tek uz dogovor sa stručnim osobljem te kroz individualni pristup kreiran za svakog klijenta. Dobit ćete sve odgovore, savjete, na koncu i uslugu, a svi koji su samo jednom došli, zapravo se vraćaju.

Tek prvi dolazak zapravo je korak za trajno lijepu i njegovanu kožu i novi izgled uz tretman kakav pružaju najrazvijeniji kozmetički saloni u svijetu.

Uz aktuelne popuste, već štedite vrijeme ali i novac jer osiguravate vrhunski tretman u svojoj sredini bez nepotrebnog putovanja.

U Travniku od sada vrhunski kozmetički aparati, stručno osoblje i najnoviji preparati.

Salon Hair Style se nalazi na Žitarnici, a možete ih kontaktirati na mobitel: 061 798 005 ili putem zvanične Facebook stranice (klik ovdje)

 

Agencija DAN