Kramarić i Vida: Nismo još gotovi s poslom

Kramarić i Vida: Nismo još gotovi s poslom
photo: FIFA

Još nisam svjetan što smo napravili. Ispred nas su još dvije utakmice i vjerujemo da možemo napraviti dodatan iskorak,” kazao je Andrej Kramarić, strijelac prvog pogotka za Hrvatsku u susretu četvrtfinala SP-a protiv Rusije.

Kramarić se zahvalio navijačima na podršci kazavši kako zna da je Hrvatskoj ludnica.

Sigurni smo kako je u Hrvatskoj sada ludnica, sigurno su posebne emocije, no sada se moramo skupiti i napraviti korak dalje da se veselimo još malo više,” poručio je Kramarić.

On se složio s tvrdnjom kako je Hrvatska u posljednje dvije utakmice pokazala nevjerojatnu mentalnu snagu pobijedivši Dansku i Rusiju boljim izvođenjem jedanaesteraca.

“To sve govori o našem karakteru i smirenosti. Željeli bi da smo utakmicu završili i ranije, ali to je nogomet. Možda ovo nije bila najljepša ili najkvalitetnija utakmica, ali na kraju se gleda samo rezultat, a nadam se da ćemo ostvariti bolji nego ’98.“,  dodao je napadač Hoffenheima.

Među strijelce se upisao i Domagoj Vida koji je odigrao jednu od najboljih utakmica u karijeri.

Utakmice života me tek čekaju,” kazao je Vida sa smiješkom.

Lijepo je pobjeđivati, svaka čast cijeloj ekipi. Radili smo i ovu utakmicu 120 minuta, nismo stali nakon pogotka, ali bitno je da je Hrvatska u polufinalu.

Vida se zahvalio navijačima poručivši kako ‘Vatreni’ ne misle sada stati.

Dobili smo puno poruka potpore iz domovine, ne mislimo stati na ovome. Neka navijači sada slave, a mi ćemo se već sutra prihvatiti posla za Engleze“, poručio je Vida.

FENA