FOTOGALERIJA: Zagrepčani u dugačkom redu čekaju da vide pehar Lige prvaka

Nakon dolaska u Zagreb jučer, pehar Lige prvaka koji gostuje u Hrvatskoj u sklopu UEFA Champions League Trophy Toura danas je izložen na Trgu bana Jelačića. Najuporniji imaju priliku upoznati Ryana Giggsa, ambasadora turneje, javlja Anadolu Agency (AA).

Preko 150 metara dugački red znatiželjnika i obožavatelja nogometa jutros se formirao na Trgu bana Jelačića, unatoč gotovo zimskoj hladnoći. Svi žele vidjeti sadržaj kamiona na čijem je vrhu izložen UEFA Champions League Trophy. Osim trofeja, u kamionu se mogu vidjeti razni suveniri sa potpisima nogometnih legendi i zaigrati interaktivne igre.

Oni najuporniji, koji su na glavni gradski trg stigli među prvima, imaju priliku između 10 i 11 sati upoznati Ryana Giggsa, legendarnog igrača Manchester Uniteda koji je ambasador ove turneje.

Pehar Lige prvaka stigao je jučer u Zagreb iz Osijeka, gdje je bio izložen dva dana, koliko ostaje i u Zagrebu.

Ulaz u kamion s peharom vrijedi zaslužiti strpljivim čekanjem, čak ni medijima nije dozvoljen ulaz u kamion, osim službenim fotografima i snimateljima.

Ova turneja započela je 2009. godine, od kada je trofej u sedam godina obišao 16 zemalja gdje ga je vidjelo preko 600.000 ljudi u Europi.

Slogan turneje je “Get Close To the Greatness” ili “Približite se veličanstvenom”.

(AA)

Share this post on social media