POD PREČKU: Mile Kekin i Bajaga objavili zajedničku pjesmu i spot (VIDEO)

Mile Kekin je prošle sedmice objavio svoj solo album “Kuća bez krova”, na kojem se nalazi i pjesma “Atlantida”, koju je snimio s Momčilom Bajagićem Bajagom.

Iako je pjesma objavljena prije nekoliko dana, Kekin je na Facebooku otkrio da je i snimljen spot.

Svi vi koji ste se zakačili na Atlantidu, dolje vam je igrani strip što ga Fiket nacrtao. Čovjek ima lošu naviku (čitaj Bad Habit) da često pogodi metu. Uživajte jer i ja sam”, poručio je.

Hladno pivo i Bajaga spojili su se ljetos, nakon što je Bajagin nastup na Danima piva otkazan zbog pritiska karlovačkih “braniteljskih” udruga, a netko je najavio da će umjesto njega nastupati Hladno pivo. Dečki su čim su doznali za nenadani koncert poručili da nemaju nikakvu namjeru nastupati.

Kako je bilo pitanja vezanih za našu navodnu svirku u Karlovcu na Danima piva 3.9., o čemu su se jučer raspisali razni mediji, odlučili smo se razbiti dileme i trileme oko toga: “Doći ćemo možda popiti pivo, ali nećemo svirati jer ne želimo biti ničija zamjena. Dragi Karlovčani, vidimo se nekom drugom prilikom. Živjeli!!‘”, napisali su na službenom Facebook profilu Hladnog piva uz pjesmu Bajage i Instruktora Ovo je Balkan.

Dodali su i da “piju pivo na lokaciji Sjeverna Koreja”.

Nakon toga najavljeno je da bi mogli surađivati s Bajagom, a obožavatelji su nakon manje od dva mjeseca dobili zajedničku pjesmu na Kekinovom solo albumu.

Izvor: INDEX.hr