Posjeta predstavnika Svjetske banke poduzetničkom centru Networks

photo: Networks

Predstavnici Svjetske banke posjetili su poduzetnički centar Networks u Sarajevu povodom obilježavanja dvadesete godišnjice Svjetske banke u Bosni i Hercegovini, saopćeno je iz tog centra.

S predstavnicima centra i bosanskohercegovačkih kompanija razgovarali su o izazovima i mogućnostima vođenja biznisa i kompanija u Bosni i Hercegovini.

U posjeti su bili zamjenik predsjednika Svjetske banke za  Evropu i centralnu Aziju Cyrill Muller te direktorica za jugoistočnu Evropu Ellen Goldstein.

– Sama činjenica da je ovo još jedna u nizu posjeta predstavnika velikih i značajnih međunarodnih institucija inicirana od njihovih matičnih ureda u Bosni i Hercegovini govori o ozbiljnosti Networks projekta i značaju onoga što mi radimo za startup i biznis zajednicu. Velika je čast da smo danas, zajedno sa predstavnicima drugih velikih bosanskohercegovačkih kompanija, imali mogućnost da predstavimo lijepe i pozitivne priče iz naše zemlje u ovakvom inovativnom i stimulirajućem poslovnom okruženju – rekla je direktorica Networksa Bojana Škrobić – Omerović.

FENA

Share this post on social media