Elvedina Muzaferija i Lana Pudar nagrađene sa po 10.000 KM

Elvedina Muzaferija i Lana Pudar nagrađene sa po 10.000 KM
Elvedina Muzaferija i Lana Pudar nagrađene sa po 10.000 KM - photo: Agencija DAN
BH Telecom

Izvršni komitet OK BiH razmatrao je postignute rezultate i donio odluku da sa 10.000 KM podrži pripreme i nastupe Elvedine Muzaferija u nastojanjima da ostvari što bolje rezultate u narednom periodu, posebno na Zimskim olimpijskim igrama “Milano Cortina 2026”, te je uvrstio u Program+ OK BiH za najbolje sportiste OK BiH.

Česititamo Elvedini, porodici, njenom trenerskom timu, klubu i Skijaškom savezu BiH, te upućujemo iskrene čestitke na odličnim rezultatima koji su obradovali cjelokupnu bh. sportsku zajednicu, ali i sve građane BiH“, saopštio je danas OK BiH.

Izvršni komitet Olimpijskog komiteta BiH na svojoj 30. redovnoj sjednici, održanoj 29. februara, razmatrao je postignute rezultate, te je donio odluku da najbolju bh. plivačicu Lanu Pudar i njen trenerski tim nagradi s ukupno 10.000 KM.

Čestitamo olimpijki Lani Pudar, porodici, njenom trenerskom timu i Plivačkom savezu BiH na izvrsnim rezultatima krunisanim bronzanom medaljom na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu u Dohi i želimo mnogo sreće u nastavku sezone“, saopštio je danas Olimpijski komitet BiH.

Agencija DAN

Share this post on social media