Feđa Dudić: Očekujem borbenu ekipu i izgaranje do zadnje minute

Feđa Dudić: Očekujem borbenu ekipu i izgaranje do zadnje minute
Feđa Dudić: Očekujem borbenu ekipu i izgaranje do zadnje minute - photo: FENA/Denis Leko
BH Telecom

Nogometaši Veleža nakon poraza od Radnika (0:1) u prošlom kolu Premijer lige BiH nove bodove tražit će protiv ekipe Željezničara u subotu, 14. rujna, na stadionu Rođeni u Mostaru.

Trener FK Veleža Feđa Dudić kazao je kako od svoje momčadi očekuje pobjedu, iako to neće biti nimalo lako s obzirom na snagu i kvalitetu Željezničara.

Mi u svakoj utakmici moramo tražiti bodove i tako će, uz ogromno poštovanje prema ekipi Željezničara, biti i sutra. Na ovom susretu tražit ćemo pobjedu, a tako ćemo se postaviti i na terenu i bez obzira na njihovu kvalitetu, sigurno nećemo odstupati – istaknuo je Dudić na konferenciji za novinare.

Dodao je kako je reprezentativna stanka dobrodošla njegovim nogometašima.

Ovu pauzu iskoristili smo za neke, nazovimo ih, mini pripreme. Podigli smo fizičku spremnost, ali smo to vrijeme još više koristili za psihičke sastanke i priču s igračima. Ne smije nam se ponovo dogoditi utakmica i pristup kao protiv Radnika u prošlom kolu – kazao je Dudić.

Trener Veleža istaknuo je kako u sutrašnjem susretu očekuje maksimalan angažman svojih igrača.

Na sutrašnjoj utakmici očekujem pozitivnu reakciju, očekujem borbenu ekipu, bespoštednu borbu i izgaranje do zadnje minute – kazao je trener Veleža.

Što se tiče ozljeda, Dudić je naveo kako uz već ozlijeđene igrače neće moći računati ni na Argentinca Fernanda Daria Ferreyru.

Dario ima izrazitu želju i svaki dan govori da je spreman i da može istrčati protiv Željezničara, ali ne želimo riskirati i radimo onako kako su nam savjetovali doktori, a to je pauza od još nekoliko dana – kazao je Dudić.

Nogometaš FK Veleža Kosta Manev istaknuo je kako je Željezničar jako dobar protivnik.

Trebamo se maksimalno fokusirati i odigrati stvarno dobru utakmicu i u napadu i u obrani kako bismo izvukli bodove – kazao je Manev.

Nakon sedam odigranih kola Premijer lige BiH  Veleža je na 11. mjestu s 4 boda, dok je Željezničar trenutno na prvom mjestu s 15 bodova.

Utakmica se igra u subotu od 16:30 sati, uz izravan prijenos na Moja tv.

FENA

Share this post on social media