VIDEO/FOTO: U Sarajevu otvoren NETWORKS, nešto što je uistinu nedostajalo BiH

Bojana Škrobić-Omerović i Edin Mehić osnivači su novog poslovnog centra “Networks” koji je na svečan način sinoć otvoren u Sarajevu.

Impozantna poslovna zgrada u centru samo je uvod u ono što Networks nudi korisnicima svojih usluga. Po uzoru na najnaprednije svjetske kompanije, ovdje je osigurano puno poslovno, ali i relaksirajuće okruženje, pa ćete u Networksu naći vrhunski dizajniran radni prostor, sale za obuku, sastanke i prezentacije, ali i fitness centar i sobe za opuštanje.

Jedan od osnovnih ciljeva ove kompanije je uvezivanje talentiranih ljudi iz Bosne i Hercegovine sa lokalnim, ali i globalnim kompanijama, te su otvoreni prema svim kvalitetnim poslovnim idejama. Iako je lociran u Sarajevu, Networks je okrenut cijeloj Bosni i Hercegovini, pa su u planu mnogobrojne aktivnosti širom BiH kojima bi se na najbolji načim svima prezentirale neograničene mogućnosti ovog poslovnog sistema.

Više o ideji i misiji ove kompanije pogledajte u našem videu, a svakako pregledajte i fotogaleriju sa sinoćnjeg otvorenja.

DAN.ba

Share this post on social media