FOTO: U Žepču otvoren novi FIS prodajni centar

Ponovno otvaranje FIS u Žepču, cijenjeni kupci iz cijele regije sa nestrpljenjem su iščekivali, što najbolje potvrđuje njih nekoliko hiljada koji su prisustvovali današnjem otvorenju novog centra.

FIS je dobro poznat na ovom području – u Žepču je prisutan od 2009., ali ocijenivši potrebnim da ovaj grad dobije veći i moderniji centar kakav i zaslužuje, prošle godine započela je izgradnja FIS-ovog vlastitog suvremenog centra i na obostranu radost, vrata su danas ponovo otvorena.

Novi FIS u Žepču, na magistralnom putu u naselju Brankovići bb., na preko 7.000m2 izložbenog i prodajnog prostora uz maloprodaju roba široke potrošnje (namještaj, prehrana, kućne potrepštine, gradnja, tekstil i obuća) kupcima će ponuditi i dodatne sadržaje: expres restoran, kafe, optiku i ono čemu će se obradovati najmlađi – dječju igraonu.

Pod svojim motom ”Sve na jednom mjestu” i ovaj FIS centar će sadržavati veliki asortiman sa preko 250 000 artikala domaćih i ino proizvođača, odličan kvalitet i veoma povoljne cijene, te brojne pogodnosti za kupce. Značajan dio u ukupnoj ponudi pripast će FIS-ovim robnim markama: namještaju Ambyenta, dječjoj odjeći Anbinni, čarapama GS i kućnom tekstilu FIS Home, a u svrhu promocije domaćih proizvoda i proizvođača.

Otvorenje novog FIS-a u Žepču pratile su brojne promocije i degustacije, pokloni iznenađenja, cijene za otvorenje, a samo za kupce ovog centra organizirana je i velika nagradna igra sa bogatim fondom i glavnom nagradom – automobilom Dacia Sandero.

Veoma nas raduje što smo svoja vrata ponovo otvorili u Žepču. Jednogodišnji prekid u radu iskoristili smo za izgradnju većeg i modernijeg FIS centra kakav Žepčaci, sigurno, zaslužuju. Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo realizacijom ovog projekta dati potporu razvoju gospodarstva na ovom području. Na posao se vraća naših 55 djelatnika a zaposlenje je dobilo i još 50 novih. Sa našim kupcima smo ”stari” prijatelji i zato već znaju,da ćemo im ponuditi najveći izbor roba uz najbolje cijene i uslugu – izjavio je direktor prodaje FIS-a Igor Radoš

Od polovine ove godine kompanija FIS je otvorila tri nova suvremeno opremljena prodajna centra: u Mostaru, Doboj Jugu i Žepču.

U razvojnim planovima poduzeća je daljnje širenje prodajne mreže i naravno vlastite proizvodnje.

FIS Vitez

Share this post on social media