Telemach BH generalni sponzor Social Media Summita 2023

Telemach BH generalni sponzor Social Media Summita 2023
Telemach BH generalni sponzor Social Media Summita 2023

Telemach BH je drugu godinu zaredom generalni sponzor Social Media Summita, koji će se održati 18. i 19. maja u Sarajevu.

Sa bogatim programom u kojem učestvuje više od 40 stručnjaka za društvene mreže, predstavnika agencija, kompanija, kreatora sadržaja i influencera, ovaj događaj predstavlja značajan izvor novih znanja, trendova, najboljih praksi i konkretnih savjeta za poslovanje i svakodnevni život na društvenim mrežama.

Kako Tik Tok mijenja status quo, koji trendovi trenutno oblikuju marketing na društvenim mrežama, kakve promjene nam donosi sljedeća generacija interneta – WEB 3, je li YouTube dobra platforma za vaše poslovanje, samo su neka od pitanja na koja će odgovoriti učesnici Summita. Ono što je neupitno jeste činjenica da komunikacija putem digitalnih kanala i društvenih mreža svakodnevno raste, a temelj za to je brza i pouzdana internet konekcija.

Radujemo se što imamo priliku podržati događaj koji govori o nama bliskim i važnim temama. Telemach BH se pozicionirao kao najveći investitor u digitalizaciju zemlje, koji građanima Bosne i Hercegovine osigurava pristup najvećim brzinama interneta u regiji do čak 1 Gbps na GIGA mreži.  Zahvaljujući prednostima novih tehnologija koje uvodimo, naši korisnici uživaju u čak 5 puta većim brzinama interneta u odnosu na prosjek na tržištu. To posebno cijene korisnici društvenih mreža, jer uz našu uslugu mogu jednostavno i kvalitetno uživati u komunikaciji i poslovanju na omiljenim platformama“, istakao je Admir Drinić, generalni direktor kompanije Telemach BH.

Organizator Social Media Summita je agencija Altermedia.

Vjerujem da ćemo i ove godine opravdati očekivanja, s obzirom na to da smo na prvom Social Media Summitu, postavili visoke standarde. Ova konferencija je prilika za sticanje novih znanja, ali i za povezivanje s drugim stručnjacima, izgradnju partnerstava, razmjenu ideja i poticanje međusobne saradnje. Naš cilj je potaknuti kreativnost, upoznati učesnike s mogućim inovacijama u poslovanju  i pridonijeti razumijevanju najnovijih trendova, tehnologija i ideja koje mogu oblikovati našu budućnost“, izjavila je Samira Muratović, direktorica marketinške agencije Altermedia.

Share this post on social media