PRNJAVOR: Bombom ubio partnericu i ranio sebe

Kako se navodi u saopštenju, tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na rasvjetljavanju svih okolnosti počinjenog krivičnog djela

Dalibor Gavrić (42) iz Prnjavora sinoć je u mjestu Maćino brdo, bacio bombu, pri čemu je smrtno nastradala njegova partnerica Mila Malešević (24), iz Prnjavora, javlja Anadolu Agency (AA).

Gavrić je bombu bacio u 20,40 časova ispred ugostiteljskog objekta “Akapulko” kod Prnjavora.

Prilikom ekspozije Gavrić je teško povrijeđen, pružena mu je ljekarska pomoć, a smješten je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

“Uviđaj na licu mjesta obavila je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Bojić Žana, zajedno sa policijskim službenicima CJB Banjaluka – Sektor kriminalističke policije i Policijske stanice Prnjavor”, saopšteno je iz okružnog tužilaštva Banjaluka.

Kako se navodi u saopštenju, tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na rasvjetljavanju svih okolnosti počinjenog krivičnog djela.

“Sa lica mjesta su izuzeti tragovi koji će se koristiti za potrebe vještačenja, a naložena je i obdukcija smrtno nastradale koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicine RS”, dodaje se u saopštenju.

(AA)

Share this post on social media