Radnik prijavio da su ga pretukli direktor firme, njegov sin i radni kolega

BH Telecom

V.V. je danas u Doboju zadobio teške tjelesne povrede koje su mu kako je izjavio policiji nanijeli M.S., direktor trgovačkog centra “Slavuljica” u Doboju i njegov sin D.S., te zaposlenik S.P., svi sa područja opštine Teslić, saopštio je Centar javne bezbjednosti (CJB) Doboj, javlja Anadolu Agency (AA).

U saopštenju se navodi da je Policijskoj stanici Doboj 1 danas je oko 15 časova prijavljeno da su M. S. i D. S. u magacinskom prostoru zaključali zaposlenog radnika V. V. i da ga najverovatnije tuku.

“Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 odmah su izašli na lice mjesta gdje su zatekli V. V. s vidnim povredama na tijelu, glavi i licu (ogrebotine i podlivi)”, stoji u saopštenju CJB Doboj.

Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć u Hitnoj službi Doma zdravlja Doboj i konstatovane teške tjelesne povrede.

“Nad M. S. i D. S. je izvršena kriminalistička obrada. Nad licem S. P., koji se trenutno nalazi van mjesta prebivališta, takođe će biti izvršena kriminalistička obrada”, saopšteno je iz policije.

Dodaje se i da je o tome obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj po čijoj naredbi policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 preduzimaju potrebne mjere i radnje na utvrđivanju potpunog činjeničnog stanja na okolnosti izvršenja krivičnog djela “Teška tjelesna povreda”.

“Po dokumentovanju protiv M. S., D. S. i S. P. biće preduzete zakonom predviđene mjere i radnje”, dodaje se u saopštenju CJB Doboj.

(AA)

Share this post on social media